Dividend Zeewind Nieuwe Parken beleggen in Energie Transitiefonds

Geachte participant,

Op deze pagina kunt u aangeven dat u de dividenduitkering van Meewind-subfonds Zeewind Nieuwe Parken van 31 mei 2019 wilt beleggen in Energie Transitiefonds, zonder inhouding van emissiekosten.

Hieronder kunt u uw definitieve keuze doorgeven.

Let op! Belegt u ook in fonds Zeewind Bestaande Parken en/of Groenfonds Regionaal Duurzaam dan dient u uw voorkeur voor (her-)belegging voor elk fonds afzonderlijk vast te leggen.

Wat zijn de voorwaarden?
Omdat fonds Zeewind Nieuwe Parken en Energie Transitiefonds een gescheiden administratie voeren dient u kennis te nemen van en akkoord te gaan met de voorwaarden zoals omschreven in het prospectus (en in het bijzonder de daarin beschreven risicofactoren), de Overeenkomst van beheer en bewaring met betrekking tot Energie Transitiefonds (de Fondsvoorwaarden) en de Essentiële Beleggersinformatie van Energie Transitiefonds.

U leest de fondsdocumenten via de onderstaande links:

U leest meer over Energie Transitiefonds op de fondspagina.

De dividenduitkering van Meewind-subfonds Zeewind Nieuwe Parken wordt – zonder inhouding van 3% emissiekosten – belegd in Energie Transitiefonds.

Wilt u gebruikmaken van dit voorstel?
Om gebruik te maken van dit voorstel kunt u, uiterlijk 23 mei 2019, onderstaand aanvinken dat u akkoord gaat met de voorwaarden van Energie Transitiefonds.

Klik vervolgens op de knop ‘Ik wil mijn dividend beleggen’.

 

Uw link is niet volledig of niet goed doorgekomen. Probeer opnieuw of neem contact op met Meewind.

 

Wilt u geen gebruik maken van dit voorstel?
Wenst u niet op bovenstaand voorstel in te gaan, dan hoeft u geen verdere handelingen te verrichten. Bij geen reactie wordt het dividend van Meewind-subfonds Zeewind Nieuwe Parken op vrijdag 31 mei 2019 naar uw tegenrekening overgemaakt. U kunt de bijschrijving op uw tegenrekening diezelfde dag of de maandag erna verwachten.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2019
Website Security Test