Administratief

Een dierbare verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Na het overlijden komt er bovendien veel af op de nabestaanden. Meewind helpt u graag. Op de pagina meewind.nl/nabestaanden vindt u meer informatie over de afwikkeling omtrent de participatie bij Meewind.

De fondsen van Meewind houden een reserve aan om participaties terug te kopen van uittredende participanten.

U kunt uw participaties elk kwartaal aan het betreffende fonds verkopen. Meer informatie over de procedure leest u op de pagina meewind.nl/verkoop-van-participaties/.

De  jaaroverzichten van beleggingen in de fondsen van Meewind is te downloaden op mijn.meewind.nl onder het tabblad ‘Afschriften’.

Het jaaroverzicht van beleggingen in de fondsen van Meewind wordt elk jaar halverwege februari gepubliceerd op mijn.meewind.nl. U ontvangt een e-mailbericht wanneer het jaaroverzicht beschikbaar is.

Ja, dat kan. U leest hier meer over op de pagina meewind.nl/kleinkinderen.

Ja, dat kan. U leest hier meer over op de pagina meewind.nl/kinderen.

Nee, dit is niet mogelijk. Fonds Zeewind Bestaande Parken geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

Nee, dit is niet mogelijk. Fonds Zeewind Nieuwe Parken geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

Ja, dit kan. In de omgeving op mijn.meewind.nl kunt u aangeven voor welk bedrag en op welke datum (elke eerste dag van het kwartaal) u participaties in fonds Zeewind Bestaande Parken wenst over te schrijven naar fonds Regionaal Duurzaam.

Ja, dit kan. In de omgeving op mijn.meewind.nl kunt u aangeven voor welk bedrag en op welke datum (elke eerste dag van het kwartaal) u participaties in fonds Zeewind Nieuwe Parken wenst over te schrijven naar fonds Regionaal Duurzaam.

Nee, dit is niet mogelijk. Fonds Zeewind Nieuwe Parken geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

Nee, dit is niet mogelijk. Fonds Zeewind Bestaande Parken geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

Ja, dat kan. Voor het overschrijven van participaties naar een bedrijf kunt u het overschrijvingsformulier van het betreffende fonds gebruiken.

Ja, dat kan. Voor het overschrijven van participaties naar een ander persoon kunt u het overschrijvingsformulier van het betreffende fonds gebruiken.

 

Nee, dit is niet mogelijk. Omdat de keuze voor herbelegging van dividend niet altijd aangeboden zal worden, kunnen wij dit niet voor u vastleggen.

De keuze voor herbeleggen kunnen we onze participanten alleen bieden, wanneer wij een directe en concrete investeringsmogelijkheid hebben binnen hetzelfde fonds of een fonds dat vergelijkbaar is qua investeringsbeleid. Het zal daarom naar alle waarschijnlijkheid niet altijd mogelijk zijn om uw dividend opnieuw te beleggen. Aan het einde van uw belegging heeft u uw volledige rendement ontvangen; ofwel door uitkeringen van dividend, ofwel door de verkoop van participaties.

Voor het wijzigen van uw tegenrekening logt u in via mijn.meewind.nl. Onder het tabblad ‘Gegevens’ klikt u op de knop ‘Tegenrekening wijzigen’. Hiermee maakt u een document aan, dat ondertekend dient te worden om de bewaarder opdracht te geven om uw tegenrekening te wijzigen.

Voor het doorgeven van uw nieuw e-mailadres dient u in te loggen op mijn.meewind.nl en onder “Gegevens” kunt u daar uw e-mailadres wijziging doorgeven.

Adreswijzigingen dient u via de mijn.meewind.nl portal in te dienen. U kunt inloggen op https://mijn.meewind.nl en onder “gegevens” de knop “adres wijzigen” vinden.

Bent u al ingeschreven in het betreffende Meewind-fonds en gaat het om een bijstorting? Dan worden op de eerste werkdag van de volgende maand, na ontvangst van uw storting, participaties in het betreffende fonds uitgegeven.

Bent u nog niet ingeschreven in het betreffende fonds? Dan verzoeken wij u zich in te schrijven via onze website. U kunt bij uw inschrijving kiezen voor een storting per bankoverschrijving, maar als u al een storting heeft gedaan hoeft u deze vanzelfsprekend niet nogmaals te voldoen.

De verwerking van uw storting in uw online overzicht kan tot 10 werkdagen na de dag van uitgifte in beslag nemen. Heeft u het idee dat er iets is misgegaan bij de verwerking van uw storting? Neem dan contact op met de bewaarder van de Meewind-fondsen via meewind@sgggroup.com of per telefoon: + 31 (0) 20 5 222 510.

Heeft de bewaarder van de Meewind-fondsen uw storting ontvangen, evenals het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier en een kopie van uw legitimatiebewijs?

Dan worden op de eerste werkdag van de volgende maand participaties in het betreffende fonds uitgegeven. De verwerking hiervan in uw online overzicht kan tot 10 werkdagen na de dag van uitgifte in beslag nemen. Dat geldt tevens voor de verzending van uw inloggegevens.

Heeft u het idee dat er iets is misgegaan met uw inschrijving? Neem dan contact op met de bewaarder van de Meewind-fondsen via meewind@sgggroup.com of per telefoon: + 31 (0) 20 5 222 510.

Bent u alleen uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u met uw gebruikersnaam en uw e-mailadres op deze pagina een nieuw wachtwoord aanvragen.

Bent u ook uw gebruikersnaam vergeten? Gebruik dan dit formulier om uw gebruikersnaam op te vragen.

De opgevraagde inloggegevens worden u per e-mail toegestuurd. Het is mogelijk dat deze berichten in uw map ongewenste e-mail terechtkomen.

Waarmee kunnen we u helpen?
Niet gevonden wat u zocht?

Stuur een e-mail naar info@meewind.nl of gebruik ons online contactformulier.

Adresgegevens

Meewind
Kruisweg 22-24
2011 LC Haarlem


088 633 94 63
ma - vr 9:00 - 17:00

Documenten en formulieren

Bent u op zoek naar een document of formulier?
Kijk dan op de pagina met alle downloads, per fonds weergegeven.

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind, paraplufonds duurzame energieprojecten, Fonds Regionaal duurzaam 1 en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico''s verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in het prospectus en de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2018
Website Security Test