Coronavirus – Verkoop van participaties

Hoewel de fondsen van Meewind in veel mindere mate geraakt worden door de gevolgen van het coronavirus kunnen wij ons voorstellen dat sommige van onze participanten hier wel de financiële gevolgen van voelen. Ofwel door andere beleggingen die minder presteren dan verwacht, ofwel door onderbroken werkzaamheden en/of minder inkomen.

Onze fondsen kopen per 1 oktober participaties in tegen de intrinsieke waarde van 30 september 2020. Wij houden nauwlettend in de gaten hoe veel verkoopopdrachten wij ontvangen en welke impact deze op de liquiditeit van de betreffende fondsen hebben.

Momenteel zijn alle fondsen in staat participaties in te kopen. Indien wij echter signaleren dat een fonds niet meer in staat is de ontvangen verkoopopdrachten te verwerken dan maken wij hier melding van aan de participanten van het betreffende fonds.

Waarmee kunnen we u helpen?
Niet gevonden wat u zocht?

Stuur een e-mail naar info@meewind.nl of gebruik ons online contactformulier.

Adresgegevens

Meewind
Kruisweg 22-24
2011 LC Haarlem


088 633 94 63
ma - vr 9:00 - 17:00

Documenten en formulieren

Bent u op zoek naar een document of formulier?
Kijk dan op de pagina met alle downloads, per fonds weergegeven.

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2020
Website Security Test