Groenfonds Regionaal Duurzaam project: Zon Emma Safety Footwear

header image

Participeer via Meewind in Vattenfall Wind

map image

Meedoen?

Als medewerker van Emma Safety Shoes krijg je de unieke mogelijkheid om mee te doen met de zonnepanelen op het dak van het pand. Via het Groenfonds Regionaal Duurzaam van Meewind kun je meeprofiteren van het rendement van dit project.

De voordelen:

  • U wordt mede-eigenaar van het zonnedak
  • Verwacht rendement van 4-5%
  • Jaarlijkse uitkering dividend
  • Meedoen kan vanaf 1030,- euro

Project:

Groenfonds Regionaal Duurzaam investeert uitsluitend in duurzame energieprojecten in Nederland. Voorbeelden van projecten zijn windmolens, zonnepanelen, warmteprojecten en groen gas. Door te participeren in het fonds draagt u direct bij aan de versnelling van de energietransitie. Hiernaast biedt het fonds u een verwacht rendement op uw inleg van 4-5%. Ook kent het fonds fiscale voordelen waarmee u tot 2,3% belastingvoordeel kan ontvangen.

Reserveren

Reserveer hier direct jouw participatie in Groenfonds Regionaal Duurzaam en doe mee met het zonnedak. Na jouw reservering kun je jouw account compleet maken. De reservering is vrijblijvend, wanneer jouw account compleet is kun je overgaan tot de daadwerkelijke participatie:

Reserveren formulier

  • (minum bedrag € 1030,-)
    Klik op ‘reserveer’ en maak uw inschrijving compleet. Een reservering is vrijblijvend.

Locatie

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Project Zonnedak Emma Safety Footwear
Zonnepanelen
5%
1 Deelnemers
Benodigde financiering:

€ 100.000 ,-

Project:

Zonnedak Emma Safety Footwear

Locatie:

Kerkrade

Betrokken partners:

Sunrock

Fonds:

Groenfonds Regionaal Duurzaam

Verwacht jaarliiks rendement:

4-5%

Fiscaal voordeel:

Ja

Groenfonds Regionaal Duurzaam investeert uitsluitend in duurzame energieprojecten in Nederland. Voorbeelden van projecten zijn windmolens, zonnepanelen, warmteprojecten en groen gas.

Door te participeren in het fonds draagt u direct bij aan de versnelling van de energietransitie. Hiernaast biedt het fonds u een verwacht rendement op uw inleg van 4-5%.

Ook kent het fonds fiscale voordelen waarmee u tot 2,3% belastingvoordeel kan ontvangen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Website Security Test