Groenfonds Regionaal Duurzaam.

Wij zijn Meewind. Samen met duizenden investeerders beleggen we al sinds 2007 succesvol in duurzame projecten. We nodigen u uit te beleggen in ons groenfonds Regionaal Duurzaam. Daarmee versnelt u de energietransitie, gaat u voor harde meetbare resultaten en een gezond rendement voor mens en natuur. Om te beginnen gewoon hier in Nederland. Als u voor 31 december meedoet, ontvangt u volgend jaar belastingvoordeel.

Lees meer

  • U doet mee vanaf € 1.030,-

  • 1.018,2128 (+0,3293%) Intrinsieke waarde

  • Door overheid erkend groenfonds

  • Belastingvoordeel tot 2,38%

De voordelen van Meewind
Inleg vanaf
€ 1.030,-
100%
duurzaam
Essentiële rol
in energietransitie

Ik heb gekozen voor Meewindfonds Regionaal Duurzaam, omdat ik graag in duurzame energieproductie wil investeren. Helaas kan ik geen zonnecollectoren op mijn dak plaatsen daar dit gewoonweg te klein is. De investering in Regionaal Duurzaam was de oplossing: Toch investeren in duurzaam!

Rob Vlietman - Meewind participant
Lees hier meer referenties van onze participanten. Wilt u Meewind beter leren kennen? Lees hier het verhaal achter Meewind.
Waarmee kunnen we u helpen?

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind, paraplufonds duurzame energieprojecten, Fonds Regionaal duurzaam 1 en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico''s verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in het prospectus en de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2018
Website Security Test