Nieuwsbericht, 07 december 2018
Energie Transitiefonds geopend voor participatie
Energie Transitiefonds geopend voor participatie

Meewind opent het Energie Transitiefonds. Het fonds is per direct open voor beleggingen.

Participeren in het Energie Transitiefonds kan vanaf € 250,- met een verwacht rendement van 6 tot 7%.

Energie Transitiefonds
Het Energie Transitiefonds investeert in ondernemingen voor de productie, distributie, exploitatie en opslag van duurzame energie. Het fonds maakt impact met technieken en ontwikkelingen die voor ons bestaande Groenfonds Regionaal Duurzaam uitgesloten zijn. Dit biedt interessante mogelijkheden om bijvoorbeeld projecten op het gebied van opslag en distributie te financieren.
De eerste investeringen bestaan uit een indirect belang in groene energieleverancier Greenchoice en werkkapitaal voor partner OrangeGas voor grootschalige uitrol van groengastankstations in Nederland, Duitsland en Zweden.

De belangrijkste kenmerken van het Energie Transitiefonds:

  • Investeringen in de duurzame energiesector
  • Verwacht rendement 6-7%
  • Participatie vanaf € 1.030,-
  • Uitstapvergoeding € 25,- per transactie

U leest meer over het Energie Transitiefonds via onderstaande link

Introductie Energie Transitiefonds

Participeren
U kunt vanaf vandaag participeren in het Energie Transitiefonds. Wij raden u aan om kennis te nemen van de fondsvoorwaarden zoals omschreven in het prospectus en de essentiële beleggersinformatie van het fonds.

Direct participeren

Wij hopen – samen met u – de energietransitie verder te versnellen. Het Energie Transitiefonds gaat voor concrete en meetbare resultaten, voor onze beleggers en voor een duurzame toekomst.

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2021
Website Security Test