Speciaal voor Greenchoice-klanten:
voorinschrijving nieuw Meewind-fonds gestart

Meewind is een beleggingsfonds dat investeert in duurzame energie.
In groene en rendabele projecten, waarmee we waarde creeeren
voor onze beleggers en de wereld om ons heen.
Schrijf nu vrijblijvend in voor
het volgende Meewind fonds.
Schrijf nu in
De voordelen van Meewind
Inleg vanaf
€ 1.030,-
100%
duurzaam
Maandelijks al vanaf € 25,-
middels automatische incasso.
  • Een groene belegging
    Als klant van Greenchoice kiest u voor groen, net als veel andere Nederlanders. Die betrokkenheid van gewone burgers is essentieel. Alleen dan kunnen we onze wereld stap voor stap wat duurzamer maken. Meewind biedt u de kans om hier aan bij te dragen. Als participant in dit duurzame beleggingsfonds ondersteunt u de bouw van nieuwe offshore windparken op de Noordzee.
  • Half miljoen huishoudens
    Mede dankzij de participatie van ruim 3.500 Greenchoice-klanten zijn inmiddels twee windparken (Belwind 1 en Northwind) gerealiseerd. Momenteel is de bouw van een derde park, Nobelwind, in volle gang. Deze drie parken zullen samen groene stroom produceren voor meer dan een half miljoen huishoudens.
  • Nieuw park, nieuw fonds
    Aangezien de financiering van Nobelwind inmiddels is afgerond, is het op dit moment niet mogelijk om in te stappen in een Zeewind-fonds van Meewind. Meewind is echter volop in onderhandeling om een aandeel te verkrijgen in een nieuw te financieren offshore windpark. Zodra deze onderhandelingen succesvol zijn afgerond, zal Meewind een nieuw fonds openen. Nieuw park, nieuw fonds, nieuwe beleggingsmogelijkheden.

Greenchoice-actie
Inmiddels hebben meer dan 3.500 Greenchoice-klanten belegd in Meewind. Zij hebben gebruikgemaakt van de speciale Greenchoice-actie. Hierbij neemt Greenchoice de eerste € 30 emissiekosten voor haar rekening bij participatie.

Zodra Meewind een nieuw Zeewind-fonds opent, zal Greenchoice deze actie voortzetten. Wilt u hier als eerste van op de hoogte worden gebracht? Klik dan op onderstaande button voor een – geheel vrijblijvende – voorinschrijving.

Schrijf je in

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2019
Website Security Test