Meewind is een beleggingsfonds dat investeert in duurzame energie.
In groene en rendabele projecten, waarmee we waarde creeeren
voor onze beleggers en de wereld om ons heen.
De voordelen van Meewind
Inleg vanaf
€ 250,-
100%
duurzaam
Maandelijks al vanaf € 25,-
middels automatische incasso.
  • Een groene belegging
    Als klant van Greenchoice kiest u voor groen, net als veel andere Nederlanders. Die betrokkenheid van gewone burgers is essentieel. Alleen dan kunnen we onze wereld stap voor stap wat duurzamer maken. Meewind biedt u de kans om hier aan bij te dragen. Als participant in dit duurzame beleggingsfonds ondersteunt u de bouw van nieuwe offshore windparken op de Noordzee.
  • Half miljoen huishoudens
    Mede dankzij de participatie van ruim 3.500 Greenchoice-klanten zijn inmiddels twee windparken (Belwind 1 en Northwind) gerealiseerd. Deze drie parken zullen samen groene stroom produceren voor meer dan een half miljoen huishoudens.
  • Nieuwe kansen
    Op dit moment zijn onze zeewindfondsen (offshore windparken) en ons Groenfonds Regionaal Duurzaam gestopt met uitgifte. Zowel op het gebied van offshore windparken als projecten voor het Groenfonds verwachten we op korte termijn wel nieuws te kunnen melden. Zo volgen er nieuwe aanbestedingen voor windparken aan de Hollandse kust en is er veel behoefte aan financiering voor wind, warmte en zonprojecten.

Greenchoice-actie
Inmiddels hebben meer dan 3.500 Greenchoice-klanten belegd in Meewind. Zij hebben gebruikgemaakt van de speciale Greenchoice-actie. Hierbij neemt Greenchoice de eerste € 30 emissiekosten voor haar rekening bij participatie.

Zodra Meewind een nieuw Zeewind-fonds opent, zal Greenchoice deze actie voortzetten. Wilt u hier als eerste van op de hoogte worden gebracht? Klik dan op onderstaande button voor een – geheel vrijblijvende – voorinschrijving.

Schrijf u vrijblijvend in

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2019
Website Security Test