Meewind is een beleggingsfonds dat investeert in duurzame energie.
In groene en rendabele projecten, waarmee we waarde creeeren
voor onze beleggers en de wereld om ons heen.
De voordelen van Meewind
Inleg vanaf
€ 250,-
100%
duurzaam
Maandelijkse inleg al vanaf € 25,-
middels automatische incasso.
 • Een groene belegging
  Als klant van Greenchoice kiest u voor groen, net als veel andere Nederlanders. Die betrokkenheid van gewone burgers is essentieel. Alleen dan kunnen we onze wereld stap voor stap wat duurzamer maken. Meewind biedt u de kans om hier aan bij te dragen. Als participant in dit duurzame beleggingsfonds ondersteunt u de bouw van nieuwe offshore windparken op de Noordzee.
 • Half miljoen huishoudens
  Mede dankzij de participatie van ruim 3.500 Greenchoice-klanten zijn inmiddels drie windparken (Belwind 1, Northwind en Nobelwind) gerealiseerd. Deze drie parken produceren samen groene stroom voor meer dan een half miljoen huishoudens.
 • Nieuwe kansen
  Op dit moment hebben onze Zeewindfondsen (offshore windparken) de uitgifte van participaties gestopt. We volgen de nieuwe aanbestedingen voor windparken aan de Hollandse kust op de voet en stappen wanneer mogelijk direct in.

  De verduurzaming van opwek en gebruik van energie omvat vanzelfsprekend veel meer dan uitsluitend de bouw van windparken op zee. Daarom investeren wij met Groenfonds Regionaal Duurzaam in lokale duurzame energieprojecten in Nederland en met Energie Transitiefonds via houdstermaatschappij Energie Concurrent in Greenchoice.
  Zo kunnen we op meerdere fronten impact maken in de verduurzaming van Nederland.

Greenchoice-actie
Inmiddels hebben meer dan 3.500 Greenchoice-klanten belegd in de Zeewind-fondsen van Meewind. Zij hebben gebruikgemaakt van de speciale Greenchoice-actie. Hierbij neemt Greenchoice de eerste € 30 emissiekosten voor haar rekening bij participatie in een fonds dat investeert in wind op zee.

Zodra Meewind een nieuw Zeewind-fonds opent, zal Greenchoice deze actie voortzetten. Wilt u hier als eerste van op de hoogte worden gebracht? Klik dan op onderstaande button voor een – geheel vrijblijvende – voorinschrijving.

Schrijf u vrijblijvend in

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2022