Vriendenactie

Participeert u in Meewind? En wilt u uw vrienden of familie wijzen op onze fondsen en de voordelen van duurzaam beleggen? Doe dan mee aan de vriendenactie. Als u bijgaand formulier invult, ontvangen uw vrienden een informatiepakket over Meewind en haar fondsen.

Beleggen met een missie

Meewind is een beleggingsfonds met een missie. Een groene missie. Het doel: een volledig duurzame energievoorziening. Het middel: rendabele fondsen, waarmee iedereen kan beleggen in duurzame energieprojecten.

Wind op zee

Onze Zeewind-fondsen investeren in wind op zee, de belangrijkste vorm van duurzame energie voor landen rond de Noordzee. Als participant in deze fondsen wordt u mede-eigenaar van offshore windparken.

Lokale projecten

Met het fonds Regionaal Duurzaam 1 investeert u in lokale energieprojecten. Ieder project dat Meewind samen met haar participanten realiseert, draagt bij aan een duurzamere energievoorziening in Nederland.

Doe mee aan de vriendenactie

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2022
Website Security Test