100% duurzame energie, dat is onze missie

Wilt u meer informatie over onze fondsen en beleggingen? Dan kunt u via onderstaand aanvraagformulier een digitaal informatiepakket aanvragen. U ontvangt dan een mail met fondsdocumentatie die u thuis rustig kunt doorlezen.

U kunt het informatiepakket ook per post ontvangen als dat uw voorkeur heeft. Heeft u vragen? Bel ons dan op 088-meewind of mail naar info@meewind.nl.

  • Essentiële rol in energietransitie

  • Heldere en realistische doelstellingen

  • Beleggen in 100% Duurzame energie

De voordelen van Meewind
Inleg vanaf
€ 250,-
100%
duurzaam
Maandelijks al vanaf € 25,-
middels automatische incasso.

Ik heb gekozen voor Meewindfonds Regionaal Duurzaam, omdat ik graag in duurzame energieproductie wil investeren. Helaas kan ik geen zonnecollectoren op mijn dak plaatsen daar dit gewoonweg te klein is. De investering in Regionaal Duurzaam was de oplossing: Toch investeren in duurzaam!

Rob Vlietman - Meewind participant
Lees hier meer referenties van onze participanten. Wilt u Meewind beter leren kennen? Lees hier het verhaal achter Meewind.
Waarmee kunnen we u helpen?

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2019
Website Security Test