Fondsen

Beleggen in duurzame energie kan bij Meewind via meerdere fondsen, vanaf € 1.030. Elk fonds heeft zijn eigen kenmerken en risico- en rendementsprofiel. U kunt investeren in zowel windparken op zee als duurzame energieprojecten op land.


Investering:
Offshore windpark Nobelwind
Intrinsieke waarde:
€ 1.876,5488
Verwacht rendement:
7 tot 10%
Emissiekosten:
3%
Fondskosten:
1.7%
Fiscale status groenfonds:
Nee
Uitgifte participaties:
Geen uitgifte
Inname participaties:
Driemaandelijks Fonds bekijken

Investering:
Belwind 1 en Northwind
Intrinsieke waarde:
€ 1.314,9415
Verwacht rendement:
7 tot 10%
Emissiekosten:
3%
Fondskosten:
1.7%
Fiscale status groenfonds:
Nee
Uitgifte participaties:
Geen uitgifte
Inname participaties:
Driemaandelijks Fonds bekijken
Fonds in het kort Fonds Regionaal Duurzaam 1

Dit fonds van Meewind investeert in duurzame energieprojecten in de regio. Het fonds belegt uitsluitend in projecten die voldoen aan de rendementsdoelstelling van 4 tot 5% op het belegd vermogen.

Het fonds betrekt het grote publiek bij de financiering van lokale energieprojecten in Nederland. Ten minste 70% van het fondsvermogen is geïnvesteerd in projecten met een groenverklaring.

Regionaal Duurzaam 1 is door de overheid erkend als groenfonds. Als particuliere belegger ontvangt u, naast het jaarlijkse rendement, een belastingvoordeel tot 2,32%.

Meer informatie

Fonds in het kort Fonds Zeewind Nieuwe Parken

Dit fonds van Meewind investeert in de ontwikkeling en bouw van nieuwe windparken op de Noordzee. Het fonds belegt uitsluitend in projecten die voldoen aan de rendementsdoelstelling van 7 tot 10% op het belegd vermogen.

Het fonds betrekt het grote publiek bij de financiering van nieuwe windparken op de Noordzee. Zo kan iedereen participeren in de ontwikkelingen van de offshore windsector.

Als participant in Zeewind Nieuwe Parken draagt u bij aan de totstandkoming van nieuwe offshore windparken. Hiermee stimuleert u de productie van duurzame energie.

Meer informatie

Fonds in het kort Fonds Zeewind Bestaande Parken

Dit fonds van Meewind heeft investeringen in bestaande windparken op de Noordzee, die in exploitatie zijn. Het fonds belegt uitsluitend in projecten die voldoen aan de rendementsdoelstelling van 7 tot 10% op het belegd vermogen.

Het fonds betrekt het grote publiek bij de financiering en exploitatie van windparken op de Noordzee. Zo kan iedereen participeren in de ontwikkelingen van de offshore windsector.

Als participant in Zeewind Bestaande Parken draagt u eraan bij dat steeds meer huishoudens schone en groene stroom kunnen afnemen.

Meer informatie

Seawind Capital Partners B.V. is opgenomen in het register van de AFM als beheerder van Meewind, paraplufonds duurzame energieprojecten en Fonds Regionaal Duurzaam 1. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.

© Meewind 2017
Loop geen onnodig risico. Lees de essentiële beleggersinformatie.
Website Security Test