FAQ Categorie

Meestgestelde vragen

Ja, dat kan onder de voorwaarde dat Groenfonds Regionaal Duurzaam participaties uitgeeft en het fonds dus ”open” is. Een opdracht voor het overschrijven van participaties binnen de Meewind-fondsen kunt u indienen via uw Meewind-account (mijn.meewind.nl) onder: ”Fondsen” vindt u de knop: ”Participatie overschrijven”

 

Nee, dit is niet mogelijk. Fonds Zeewind Nieuwe Parken geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

Nee, dit is niet mogelijk. Fonds Zeewind Bestaande Parken geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

Ja, dat kan. U leest hier meer over op de pagina meewind.nl/kinderen.

Ja, dat kan. U leest hier meer over op de pagina meewind.nl/kleinkinderen.

De  jaaroverzichten van beleggingen in de fondsen van Meewind zijn te downloaden op mijn.meewind.nl onder het tabblad ‘Documenten’.

Een dierbare verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Na het overlijden komt er bovendien veel af op de nabestaanden. Meewind helpt u graag. Op de pagina meewind.nl/nabestaanden vindt u meer informatie over de afwikkeling omtrent de participatie bij Meewind.

U heeft via de omgeving op mijn.meewind.nl een betaling gedaan via iDeal of bankoverschrijving. Deze betaling wordt na controle door de administrateur in uw overzicht bevestigd onder de post liquide middelen. Is uw storting uiterlijk de laatste werkdag van de maand op de rekening van het betreffende fonds bijgeschreven en is uw Meewind-account compleet? Dan worden op de eerste dag van de volgende maand participaties uitgegeven. De uitgifte wordt vanaf dat moment binnen 10 werkdagen aan u bevestigd en bijgewerkt in uw Meewind-account.

Waarmee kunnen we u helpen?

Niet gevonden wat u zocht?

Stuur een e-mail naar info@meewind.nl of gebruik ons online contactformulier.

Adresgegevens

Meewind
Kruisweg 22-24
2011 LC Haarlem

088 633 94 63
ma – vr 09:00 – 17:00

Documenten en formulieren

Bent u op zoek naar een document of formulier?
Kijk dan op de pagina met alle downloads, per fonds weergegeven.