Als u écht vooruitkijkt, start u nu
met duurzaam beleggen voor uw kinderen

Open eenvoudig een beleggingsrekening bij Meewind voor uw kind en begin met investeren in de toekomst van uw kinderen. Voor u het weet zijn ze groot en zijn ze toe aan een studie, rijbewijs of eigen woning.
Kinderen

Belastingvrij schenken

U kunt al vanaf € 250 een belegging doen in de vorm van Meewind-participaties in het Energie Transitiefonds. U kunt jaarlijks tot een bepaald bedrag belastingvrij schenken. Dit maximumbedrag en de vrijstelling gelden voor de ontvanger.

U kunt dus meerdere kinderen een bedrag schenken, zonder dat zij daar belasting over hoeven te betalen. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Duurzaam maandbeleggen

Naast een eenmalige belegging kunt u ook kiezen voor een maandbelegging. Zo kunt u al vanaf € 25,- per maand de belegging van uw kind ongemerkt laten groeien.
Meewind investeert de belegging van uw kind uitsluitend in duurzame energiebedrijven- en projecten in Nederland. Naast het verwachte rendement levert de belegging dus ook een bijdrage aan de versnelling van de energietransitie.

Zo werkt beleggen voor uw kind bij Meewind

  1. Schrijf uw kind in als participant
  2. Voeg uzelf toe als wettelijk vertegenwoordiger
  3. Start met beleggen voor uw kind
Start nu met beleggen voor uw kind

18 jaar en dan

Als wettelijk vertegenwoordiger heeft u controle over de beleggingsrekening totdat uw kind 18 jaar is geworden. Tot die tijd kunt u geld storten en onttrekken, daarna krijgt uw kind de beschikking over de rekening.

Wat kan beleggen in een van onze fondsen opleveren?

* Over de inleg betaalt u 3% emissiekosten
historisch rendement

Verwachte eindwaarde
:
Totale inleg
:

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2022