Fonds Regionaal Duurzaam

Het minimumbedrag voor inschrijving is € 250,- (plus 3% emissiekosten). Dit minimumbedrag geldt voor Energie Transitiefonds. In de andere fondsen van Meewind kunt u beleggen vanaf € 1.000,- (plus 3% emissiekosten).

Over beleggingen in groenfondsen wordt een fiscaal voordeel gegeven. Meer informatie over dit fiscale voordeel vindt u op de pagina over groen beleggen. 

Ja. Meewind fonds Regionaal Duurzaam heeft de groenstatus.

Nee, dit is niet mogelijk. Fonds Zeewind Bestaande Parken geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

Nee, dit is niet mogelijk. Fonds Zeewind Nieuwe Parken geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

Nee, dat is niet mogelijk. Fonds Regionaal Duurzaam geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

Nee, dat is niet mogelijk. Fonds Regionaal Duurzaam geeft momenteel geen participaties uit. Hierdoor kunt u uw belang in dit fonds niet uitbreiden.

De looptijd van fonds Regionaal Duurzaam is in theorie oneindig. Het fonds behoudt waarde, zolang het investeringen in projecten heeft uitstaan. De projecten in fonds Regionaal Duurzaam lopen gelijktijdig naast elkaar en volgen elkaar op, waardoor de intrinsieke waarde van participaties in fonds Regionaal Duurzaam naar verwachting altijd zal oplopen gedurende een periode van 12 maanden. Elk jaar wordt de koerswinst van het fonds uitgekeerd als dividend, waarna de intrinsieke waarde daalt tot de nominale waarde van circa € 1.000.

Waarmee kunnen we u helpen?
Niet gevonden wat u zocht?

Stuur een e-mail naar info@meewind.nl of gebruik ons online contactformulier.

Adresgegevens

Meewind
Kruisweg 22-24
2011 LC Haarlem


088 633 94 63
ma - vr 9:00 - 17:00

Documenten en formulieren

Bent u op zoek naar een document of formulier?
Kijk dan op de pagina met alle downloads, per fonds weergegeven.

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2019
Website Security Test