Nieuwsbericht, 18 maart 2019
Nieuwe investeringskansen, nieuwe campagne
Nieuwe investeringskansen, nieuwe campagne

Er bieden zich mooie investeringskansen aan voor onze fondsen. Een mooi moment voor een landelijke campagne, die deze week van start gaat op radio en televisie. De boodschap van de campagne: ‘Meewind, echt duurzaam beleggen’.

Meewind staat al meer dan tien jaar voor echt duurzaam beleggen. Daar zijn we trots op en delen wij via deze campagne. Doelstelling is nieuwe groene beleggers te interesseren voor onze fondsen.

Nieuwe projecten
Zo biedt het Energie Transitiefonds, dat eind 2018 is opgericht een mogelijkheid om verder uit te breiden in Greenchoice. En maakt Meewind bekend mee te doen met een consortium voor de tender van de windparken Hollandse Kust Zuid III en IV, wat kan leiden tot een nieuw Meewind-fonds in offshore wind.

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2021
Website Security Test