Participantenvergadering Meewind

Als participant in één of meer fondsen van Meewind nodigen we u van harte uit voor onze participantenvergadering.

Deze vindt zaterdag 13 november plaats in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. We praten u graag bij over de ontwikkelingen omtrent Groenfonds Regionaal Duurzaam, het Energie Transitiefonds en de beide Zeewind-fondsen.

 

Maximaal 300 bezoekers
Om iedereen voldoende ruimte te geven kunnen we maximaal 300 personen fysiek ontvangen, aanmelden hiervoor is verplicht. Voor iedereen die niet aanwezig kan zijn zorgen we voor een livestream zodat vanuit huis live meegekeken kan worden. De link hiervoor wordt te zijner tijd met u gedeeld.

COVID-informatie

Voor het organiseren dienen we ons te houden aan de voorschriften vanuit de overheid. Dit houdt in dat bezoekers uitsluitend toegang tot de participantenvergadering krijgen op vertoon van hun identiteitsbewijs en een geldige QR-code in de Coronacheck-app (of het internationale equivalent.) Wanneer u geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs kan tonen in de Coronacheck-app, dan kunt u zich kosteloos laten testen via Testen voor Toegang.

 

Programma

  • Inloop met koffie en gebak 9:00 – 10:00
  • Start participantenvergadering om 10:00
  • Update Meewindfondsen
  • Gastspreker
  • Vragenronde
  • Afsluiting rond 11:30
  • Bezoek beurs Huis en Energie

Wij proberen bovenstaande planning zo goed als mogelijk te volgen maar vragen uw begrip voor eventuele uitloop.

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2021
Website Security Test