Doe mee: beleg in grootschalige energieopslag-systemen.

Minder afhankelijk van weer én gas dankzij SemperPower.

Met ons Groenfonds Regionaal Duurzaam investeren we €5 miljoen in de grootste batterij van Nederland, van SemperPower. Om opgeslagen hernieuwbare energie vrij te geven bij windstilte of bewolking.

Doet u mee?

Let op: dit is een reclame-uiting. Beleggen brengt risico’s met zich mee, waaronder krediet-, liquiditeits- en duurzaamheidsrisico. Lees daarom het Essentiële-informatiedocument en de Prospectus. Bekijk deze hier.

Energie-opslag: onmisbaar voor energietransitie

Waar nu zo’n 40% van onze elektriciteit hernieuwbaar is, groeit dit naar verwachting naar 85% in 2030. Om deze groei te realiseren zijn buffers nodig om efficiënter met onze groene energie om te kunnen gaan.

De onmisbare schakel: grootschalige energie-opslagsystemen, zoals die van SemperPower. Het batterijsysteem slaat groene stroom op wanneer het hard waait en zonnig is. En geeft energie af wanneer het windstil is en/of bewolkt.

Samen realiseren we de grootste batterij van Nederland

Ontwikkelaars van zonne- en windparken kunnen niet zonder slimme opslag. Zo ook netwerkbeheerders en energieleveranciers. Een noodzakelijke ontwikkeling dus. En een veelbelovende markt.

De nieuwe batterij komt in Vlissingen. De stroom wordt straks geleverd door Essent. Een grote stap! En een unieke kans: niet eerder kon u als belegger meebouwen aan zo’n grootschalig batterijproject. Ga voor versneld verduurzamen en gezond rendement.


In 15 minuutjes bijgepraat

Dennis Schiricke, directeur van SemperPower en onze Investment Manager Derck Truijens praten u bij over de hernieuwbare energiemarkt, de rol van energieopslag-systemen in de energietransitie en het belang van projecten zoals SemperPower.


Doe mee via ons Groenfonds

Investeer mee in energieopslag. Voor uzelf, uw (klein)kinderen en de wereld. Laten we samen deze schakel in de transitie een beetje wind mee geven!

Beleggen met belastingvoordeel

We investeren in het bouwen van de nieuwe batterij vanuit ons Groenfonds Regionaal Duurzaam. Dat betekent dat u belegt met belastingvoordeel. Naast gezond rendement voor u en de wereld, een mooie bijkomstigheid. Ga ervoor.