Meewind werkt hard aan een CO2-vrije, Europese transportsector. 

En u kunt het mede mogelijk maken.*

Mensen en goederen moeten vervoerd worden. Ook in een duurzame samenleving. Elektrificatie is het meest efficiënte antwoord. Leap24 realiseert het internationale netwerk van elektrische snellaadstations voor emissieloos transport. Ze ontwikkelen zich snel. Hun doel: 400 laadlocaties voor Groot Brittanië. 400 voor Duitsland. 200 voor Nederland. Significante ‘leaps’, die we graag supporten via ons Energie Transitiefonds.

* Aan beleggen zijn altijd risico’s verbonden. Daar leest u alles over in het essentiële informatiedocument.

Leap24 heeft momentum. Tijd voor een 2e ronde.

Eerder legden we, als Meewind beleggers, mede de basis voor het huidige Leap24 succes. Goed voor 6 uitstekend presterende snellaadstations in ons land, een stevige positie in voorloper Londen en ontginning van Duitsland. Noordwest Europa is rijp voor Leap24. Tijd dus voor een tweede ronde.

Bouw mee: in NL, GB en DE

U kunt (weer) meebouwen aan die emissieloze toekomst. 

We gaan de plannen van Leap24 met nog eens 7,5 miljoen euro financieren. Een weloverwogen keus, ook al met het oog op het tekort van 400.000 snellaadpunten (alleen al in NL) en de Europese grootstedelijke zero-emissie doelstellingen.

Lees het interview met CEO Pelle Schlichting

Energie Transitiefonds

We investeren vanuit het Energie Transitiefonds, dat ook belegt in Energie Concurrent, u weet wel van Greenchoice.

Doe nu mee

Voor uzelf, uw kleinkinderen en het gezonde rendement. Kies voor een eenmalige belegging of voor een maandelijkse storting. Laten we samen die duurzame Europese transportsector een beetje wind mee geven.