Onze partner Greenchoice ‘Beste uit de test’ volgens de Consumentenbond

9 juli 2015

Onze partner Greenchoice heeft, in juli 2015, van de Consumentenbond het predicaat “Beste uit de test” ontvangen bij het onderzoek onder de 12 grootste energieleveranciers van ons land. In de test zijn bij de energieleveranciers meerdere aspecten onder de loep genomen: service, klantvriendelijk en duurzaamheid.

Het is voor het eerst dat de Consumentenbond een dergelijk onderzoek heeft gedaan onder energieleveranciers. Nog nooit eerder zijn zowel duurzaamheid, klantvriendelijkheid en service tegelijk getest bij energieleveranciers. Greenchoice mag zich vanaf met recht de allereerste winnaar van dit keurmerk noemen.

Greenchoice biedt haar klanten aan te beleggen in ons fonds Zeewind Nieuwe Parken en vergoedt daarbij de emissiekosten over de eerste 1.000,- euro. Kijk voor meer informatie over deze aanbieding op Greenchoice.nl – Meedoen met Meewind.

“Dit onderzoek bewijst dat onze duurzame visie perfect aansluit op wat onze klanten verwachten. Die visie is dat iederéén groene keuzes kan maken. Daar helpen wij bij met duurzame energie die niet duurder is en met topservice. Maar we gaan nog veel verder: we ondersteunen mensen bij besparen en zelf stroom opwekken en investeren samen met hen in duurzame projecten.” Aldus Greenchoice.