Jurjen Algra

Greenchoice doet mee!

13 maart 2015

Jurjen Algra legt in een van de commercials uit waarom Greenchoice partner is van Meewind.

Jurjen is binnen Greenchoice verantwoordelijk voor de samenwerking met partners op het gebied van duurzame energie. Een van die partners is Meewind. Beide partijen hebben dezelfde duurzame doelstelling: toewerken naar een 100 procent groene energievoorziening.

“De kennis is er, de kunde is er. De mogelijkheden zijn er”, vertelt Jurjen. “Alleen moeten er partijen zijn die de boel gaan versnellen.” Partijen zoals Meewind.

Jurjen, die zich tijdens de opnames van de commercial ‘af en toe net een filmster voelde’, is trots op het resultaat van een dag filmen. “Zoals ik ook trots ben op onze samenwerking met Meewind. Meewind is een partij die iedereen de mogelijkheid biedt om te investeren in duurzame energie. Op een heel concrete, duidelijke en betrouwbare manier.”

Bekijk hieronder de commercial.

“Greenchoice werkt samen met Meewind. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om te beleggen in duurzame energie, en wel voor een gereduceerd bedrag. Greenchoice-klanten krijgen 30 euro korting op de emissiekosten bij een eerste participatie in Zeewind Nieuwe Parken. Inmiddels hebben meer dan 3.000 van onze klanten belegd in de subfondsen van Meewind. Mede dankzij de participatie van Greenchoice-klanten is het windpark Belwind in de Noordzee tot stand gekomen.

Daar zijn wij uiteraard erg trots op. We gaan ervan uit dat meer mensen deze unieke mogelijkheid aangrijpen. Meewind is – voor zover ik weet – het enige fonds ter wereld dat de mogelijkheid biedt aan particulieren om te investeren in
wind op zee.” – Jurjen Algra

Lees meer op www.greenchoice.nl
Lees de factsheet