Nieuwsbericht, 30 januari 2015
Waarom doet Jeroen van Herk mee?
Waarom doet Jeroen van Herk mee?

Waarom zou u beleggen in duurzame energie? Participanten van Meewind vertellen in een nieuwe serie commercials over hun persoonlijke motivatie. Ditmaal: Jeroen van Herk.

“Meewind is een heel interessante maatschappelijke beweging om de transitie naar duurzame energie écht voor elkaar te krijgen”, vertelt Jeroen, die werkzaam is als adviseur gebiedsontwikkeling.

Als expert op het gebied van water, natuur en ruimtelijke ontwikkeling kiest hij bewust voor Meewind vanwege de duurzame doelstellingen van het fonds. Hij is een trotse participant en raadt mensen in zijn omgeving aan om eveneens te participeren. “Ook vanwege het prima rendement.”

Uiteindelijk was hij zelf overtuigd door de ‘slimme opzet’ van Meewind. Als financieringsfonds vormt Meewind een soort ‘missing link’ in de ontwikkeling van duurzame energieproductie.

Voor het filmpje met Jeroen zijn we met een boot drooggevallen op het Wad. Bekijk hieronder de commercial.

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2021
Website Security Test