Meewind Kwartaalupdates

Eerste kwartaal 2023

Het eerste kwartaal van 2023 zit er inmiddels als een paar weken op. Hierbij presenteren we u dan ook de kwartaalupdate van de fondsen over het eerste kwartaal. Er zijn weer verschillende ontwikkelingen geweest waarin we u graag meenemen; ook kijken we zoals gebruikelijk richting de toekomst. Horen we het als u vragen heeft? We zijn er voor u.

** Het gemiddeld fondsrendement wordt bepaald over een periode van 5 jaar in het verleden. Indien een fonds nog geen 5 jaar historie heeft wordt er gerekend vanaf de startdatum van het fonds.

* De intrinsieke waarde van een participatie is de totale waarde van het fonds (bezittingen minus schulden) gedeeld door het aantal uitstaande participaties. De waardering van bezittingen en schulden wordt in opdracht van de beheerder jaarlijks getoetst door een onafhankelijke derde partij.

project
Projecten
Goede Buren Windpark Streepland
Samen met Greenchoice en Windunie realiseerden we 3 nieuwe windmolens bij knooppunt Klaverpolder. Goed voor groene stroom voor 15.000 huishoudens voor de komende 25 jaar.
project
Projecten
Offshore windpark Nobelwind
project
Projecten
Offshore windpark Northwind
project
Projecten
Leap24
Bij een Leap24-station parkeer je op een ruime laadplaats en prik je je taxi, auto, bus of bakwagen in een laadpaal. “Als chauffeur hoef je niet op een akelige kale plek langs een drukke weg te wachten,” licht Schlichting toe.
project
Projecten
Greenchoice
Het Energie Transitiefonds investeert in Energie Concurrent, houder van 70 procent van de aandelen van duurzame energieleverancier Greenchoice. Greenchoice maakt duurzaamheid vanzelfsprekend. Voor iedereen, onafhankelijk van portemonnee of locatie, aldus hun missie. Het is met ruim 600.000 klanten de grootste groene energieleverancier van Nederland. Ze versnellen inmiddels 20 jaar de energietransitie in ons land.