Nieuwsbericht, 07 december 2018
Uitgifte participaties Regionaal Duurzaam per 7 december 2018 tijdelijk stopgezet.
Uitgifte participaties Regionaal Duurzaam per 7 december 2018 tijdelijk stopgezet.

Groenfonds Regionaal Duurzaam belegt conform de ‘regeling groenprojecten’ en heeft de status van ‘groene beleggingsinstelling’. Participanten hebben daarmee mogelijk een fiscaal voordeel.

De wet stelt als voorwaarde aan groene beleggingsinstellingen dat ten minste zeventig procent van het fondsvermogen wordt aangewend voor het financieren van groenprojecten. Als gevolg van de grote vraag naar participaties in Groenfonds Regionaal Duurzaam heeft de beheerder van Meewind besloten het fonds tot nader order te sluiten voor aankoop van nieuwe participaties.

Transacties die na maandag 10 december 2018 op de rekening van het fonds worden bijgeschreven zullen niet worden aangewend voor de uitgifte van participaties.

Participanten kunnen hun participaties nog wel verkopen.

Het (niet fiscaal groene) Energie Transitiefonds is wel geopend voor nieuwe participanten.

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2022
Website Security Test