Ervaringen van participanten

"Waarom beleggen onze participanten in Meewind? En wat zijn hun ervaringen met dit duurzame beleggingsfonds, het rendement en de dienstverlening? Lees hier de ervaringen van een aantal participanten."

Meewind zet zich in waar de overheid het laat liggen

“Ik heb gekozen voor participatie in Meewind, omdat het hoog tijd wordt voor duurzame en schone energie. De overheid gaat veel te laks om met het energieprobleem. Hoe meer mensen deelnemen, hoe sneller de overheid mee zal moeten.

Daarnaast doe je als Meewind-participant wat voor de volgende generaties door voor schone energie te gaan. Nederland is een land dat bestaat bij de gratie van windmolens en kan in de toekomst blijven bestaan door een nieuwe generatie windmolens. Gelukkig is er een beleggingsfonds dat zich wel durft in te zetten, waar de overheid het laat liggen c.q. veel te laks is.”

N. van der Velden

Je kunt ook tussentijd kleinere bedragen inleggen

“Het is nu ongeveer vier jaar geleden dat ik mijn eerste inleg deed in Meewind en ik heb er nooit spijt van gehad. Een nuttige belegging die in de loop der tijd alleen maar gegroeid is, met een goed rendement. En het voelt ook nog eens goed. Een voordeel: je kunt ook tussentijd kleinere bedragen inleggen.”

Krelis Swaans

Schoon klimaat doorgeven aan de volgende generaties

“Ik vind het belangrijk om een schoon klimaat door te geven aan de volgende generaties. Dit kan door de verantwoording te nemen voor de energie die we nu consumeren. Daarom is het prettig dat je dit bij Meewind kunt combineren met een belegging, waarvoor je ook nog een goed rendement krijgt.”

David Bakker

Grote beleggers kiezen ook voor Meewind

“We moeten nu toch echt over op duurzame energie. We kunnen de generatie na ons niet zonder energie laten zitten. Als particulier kun je er thuis al veel aan doen, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen. Ik zocht nog naar een manier om mijn spaargeld ook duurzaam te laten renderen.

Vandaar mijn keuze voor Meewind: een duurzame investering tegen een redelijk rendement. Het feit dat grote beleggers ook voor Meewind kozen, gaf mij een goed gevoel.”

Wilko Everts
Waarmee kunnen we u helpen?

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Groenfonds Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2022