Reserveer nu vrijblijvend uw deelname in een van onze fondsen

Vrijblijvend inschrijven

Meewind beheert vier duurzame fondsen die doorlopend nieuwe projecten financieren. Helaas kan het zo zijn dat niet alle fondsen participaties uitgeven en u dus nu niet kan participeren in het fonds dat u graag zou willen. Meewind houdt u graag op de hoogte en stuurt u een bericht als er nieuwe participaties uitgegeven worden. Wilt u als eerste een bericht ontvangen bij uitgifte van nieuwe participaties? Schrijf u dan vrijblijvend in bij Meewind.

Schrijf nu in

Nieuwe kansen

Op dit moment zijn onze zeewindfondsen (offshore windparken) en ons Groenfonds Regionaal Duurzaam gestopt met uitgifte. Zowel op het gebied van offshore windparken als projecten voor het Groenfonds verwachten we op korte termijn wel nieuws te kunnen melden.
Zo volgen er nieuwe aanbestedingen voor windparken aan de Hollandse kust en is er veel behoefte aan financiering voor wind, warmte en zonprojecten.

Energie Transitiefonds

Op dit moment is wel ons Energie Transitiefonds geopend. Deelname in dit fond is mogelijk is vanaf € 1.030,- met een verwacht rendement van 6-7%, klik hier.

Waarmee kunnen we u helpen?

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind Paraplufonds Duurzame Energieprojecten, Regionaal Duurzaam en het Energie Transitiefonds opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico's verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2019
Website Security Test