Reserveer nu vrijblijvend uw deelname in ons volgende offshore windpark

Drie offshore windparken gefinancierd

Meewind is continu bezig met de financiering van nieuwe windparken op zee.
Het laatst gefinancierde project is Nobelwind, een offshore windpark van vijftig 3,3 MW turbines, 45 km uit de kust in het Belgische deel van de Noordzee. Alweer het derde windpark op de Noordzee dat we samen met onze participanten mogelijk hebben gemaakt.

Nieuwe kansen

In welk volgend windpark wij gaan investeren, is op dit moment nog niet bekend. Wat wel duidelijk is: er gaat op korte termijn een volgend windpark op zee komen.
De tender voor de kust bij Borssele, grenzend aan onze andere offshore parken, is in april 2016 geopend. Daarnaast liggen er in het Belgische deel van de Noordzee kansen voor deelname.

Instappen bij de start

U kunt zich nu – geheel vrijblijvend – inschrijven op het volgende windpark van Meewind. Wanneer een nieuw project concreet wordt, ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht. U kunt dan bij de eerste uitgifte van participaties direct instappen, zodat u kunt profiteren van de volledige ontwikkeling van het project.

Deelname in dit nieuwe fonds is mogelijk zijn vanaf € 1.030,-.

Laat onderstaand uw gegevens achter en wij brengen u als eerste op de hoogte bij nieuwe beleggingsmogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarmee kunnen we u helpen?

Seawind Capital Partners B.V. is als beheerder van Meewind, paraplufonds duurzame energieprojecten en Fonds Regionaal duurzaam 1 opgenomen in het register van de AFM. Er zijn risico''s verbonden aan beleggen, de belangrijkste zijn opgenomen in het prospectus en de essentiële beleggersinformatie.


© Meewind 2018
Loop geen onnodig risico. Lees de essentiële beleggersinformatie.
Website Security Test