Meld u aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Meewind heeft in het voorjaar van 2019 meegedaan met de aanbesteding van de Nederlandse offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.

Op 10 juli is bekendgemaakt dat het voorstel van Vattenfall het best beoordeeld is en dat het Zweedse bedrijf de windparken mag bouwen en exploiteren.
Omdat Vattenfall ook de eerdere concessies, Hollandse Kust Zuid 1 en 2, toegewezen heeft gekregen en de vier parken samenvoegt tot één project wordt dit officieel het grootste offshore windpark ter wereld.

Meewind blijft de ontwikkelingen op de voet volgen, overweegt een deelname aan de volgende aanbesteding voor Hollandse Kust Noord en zoekt aansluiting bij reeds toegekende concessies. Fonds Hollandse Kust is goedgekeurd door de AFM en kan bij een concrete investeringsmogelijkheid direct starten met de uitgifte van participaties.

Instappen bij de start

Om zeker te zijn van deelname in dit nieuwe fonds en de nieuwe offshore windparken kunt
u uw gegevens aan ons doorgeven middels het formulier achter onderstaande button.

Meld u nu aan

 

Energie Transitiefonds

U kunt u nu direct participeren in Energie Transitiefonds, waarmee wij een belang in Energieconcurrent hebben genomen, zij houden 70% van de aandelen van 100% groene energieleverancier Greenchoice.

Meer informatie over Energie Transitiefonds

Groenfonds Regionaal Duurzaam

Ook beleggen met een fiscaal voordeel, tot 2,30% (2020) bovenop het fondsrendement, is direct mogelijk. Met Groenfonds Regionaal Duurzaam investeren wij in lokale duurzame energieprojecten voor Geothermie, Zonne-energie, Warmte-Koudeopslag, Wind op Land en Groen Gas.

Meer informatie over Groenfonds Regionaal Duurzaam